Sieraden inspiratie buisjes kralen van metaal

Sieraden inspiratie buisjes kralen van metaal

Sieraden inspiratie buisjes kralen van metaal. In deze sieraden inspiratie blog gaan we het hebben over de verschillende soorten metalen buisjes kralen en wat je er mee zou kunnen doen. Er zijn veel leuke mogelijkheden om ze toe te passen als je zelf sieraden maken leuk vindt. 

Verschillende soorten buisjes kralen van metaal in verschillende vormen

Verschillende soorten buisjes kralen van metaal in verschillende vormen

 

Welke maten buisjes kralen zijn er?

Als je wil weten welke maten buisje er zijn en voor welke sieraden je deze kan gebruiken? Dan hebben we hier een overzicht en een aantal voorbeelden ter inspiratie van onze collectie buisjes kralen. De kleur van het metaal varieert van brons, zilver tot goud en nog meer, gaat jaren mee en is toe te passen in oorbellen, armbandjes en halskettingen.

Er zijn ook kleine fijne buisjes kralen die goed passen bij kleine kraaltjes. Plaats  bijvoorbeeld een buisje tussen rocailles voor de afwisseling van je ontwerp.

Sieraden inspiratie kleine subtiele buisjes kralen van metaal voor fijne sieraden ontwerpen.

Kleine subtiele buisjes kralen van metaal voor fijne sieraden ontwerpen.

Van klein naar groot van breed, plat naar smal. De ene heeft een ronde strakke gladde afwerking terwijl er bij andere kralen een reliëf of bewerking te zien is. 

Buisjes kralen met leer of waskoord 

Buisjes kralen combineren met leren veters of waskoord geeft je sieraden een natuurlijke uitstraling effect. Met waskoord of wax koord of leer krijgt het metalen buisje een extra glimmend effect.

Sieraden inspiratie buisjes kralen in combinatie met leren koord.

Sieraden inspiratie buisjes kralen in combinatie met leren koord 

Buisjes kralen met gerecycled PVC

Met dit materiaal maak je sieraden planet proof? Wij hebben gerecycled PVC toegepast in combinatie met buisjes kralen. In de hieronderstaande foto zie je een aantal diy voorbeelden. Er zijn meerdere kleuren en vormen rijgsnoer met een rubber-achtige look.

Sommige grote buisjes kralen kunnen makkelijk over ons nieuwe PVC rijgsnoer geregen worden. Het PVC is planet proof geproduceerd en gemaakt van gerecycled kunststof. Het heeft een soort rubber-achtig uiterlijk en voelt lekker aan op de huid. Daardoor maak je je armbanden, kettingen en oorbellen duurzaam en verantwoord en helemaal trendy.

Buisjes kralen in combinatie met gerecycled PVC sieraden inspiratie.

Buisjes kralen in combinatie met gerecycled PVC sieraden inspiratie

Kies de kleuren die het beste bij een outfit passen. Bijvoorbeeld zwart met oranje tinten geven een vrolijke stoere uitstraling.

Buisjes kralen combineren met glaskralen

Buisjes kralen in combinatie met ronde, ovale gestreepte glaskralen en rocailles. Met deze glaskralen combineren is leuk en je kan zelf kiezen wat je mooi vindt.

Buisjes kralen in combinatie met ronde, ovale gestreepte glaskralen en rocailles.

Buisjes kralen in combinatie met ronde, ovale gestreepte glaskralen en rocailles

Glaskralen combineren met metaal kralen geeft je ontwerp net weer een ander effect. Kijk vooral naar de diameter van de buisjes om te zien welke kralen goed aansluiten.


Vierkant leer met buisjes en blauwe facet geslepen glaskralen

In dit voorbeeld zie je drie soorten materialen met elkaar gecombineerd. Kies de kleuren die het beste bij je passen.

Metalen buisjes kralen voor sieraden in brons kleur sieraden inspiratie
Metalen buisjes kralen voor sieraden in brons kleur sieraden inspiratie 

Buisjes metalen kralen

Metalen buisjes kralen worden als sieraad onderdelen het vaakst toegepast in sieraden ontwerpen zoals halskettingen en armbandjes.

Met de metalen buisjes kralen van NieuweKralen.nl maak je van alle losse kralen één sieraden ontwerp! Maak de mooiste sieraden met onze buisjes in gold plated, silver plated en antiek zilver plated. Deze buisjes zijn verkrijgbaar in meer maten, vormen en kleuren!

Kralen webshop buisjes kralen

Met nieuwe sieraad benodigheden blijf je jouw sieraden ontwerp afwisselen met originele kralen. Vergroot je plezier tijdens het maken van sieraden met deze collectie buisjes kralen. Buisjes sieraden maken, kan het beste met buisjes kralen van NieuweKralen.nl. De leukste buisjes om sieraden mee te maken in diverse kleuren en maten in zijn verkrijgbaar in onze kralen webshop.

De stalen kralen staan ook bekend als dq metaal buisjes kralen. Wij zijn blij dat wij jou via onze online kralenwinkel met onze buisjes kraaltjes jouw ontwerpen mooier kunnen maken.

Als je met kralen bestellen je kralen hobby nog leuker maakt dan zijn dit de buisjes kralen die niet aan je collectie mogen ontbreken.

Buisjes sieraden maken met buisjeskralen van metaal in onze kralenwebshop voor elke gelegenheid zoals een verjaardag en natuurlijk de feestdagen. 

Buisjes kralen met edelstenen kralen en facet kralen

Sieraden inspiratie buisjes kralen met edelstenen kralen en facet kralen van glas.

Buisjes kralen met edelstenen kralen en facet kralen van glas

Voorbeeld sieraden met natuurstenen kralen edelstenen en buisjes

Voorbeeld sieraden met natuurstenen kralen edelstenen en buisjes

Buisjes om sieraden mee te maken

Diverse kleuren metaal zoals zilver, gold en goud plated zijn verkrijgbaar in onze kralen webwinkel. Metaal soorten van brass tot rvs. Metalen kralen buisjes staafjes kralen kopen? Deze metalen tube kralen worden veel gebruikt om zelf armbanden, kettingen en oorbellen te maken.


Wat zijn de beste buisjes voor sieraden?

Wat zijn de beste buisjes voor sieraden? Dat hangt ervan wat voor sieraden je er mee wil gaan maken. Er zijn rechte tot gebogen buisjes voor sieraden en deze koop je voordelig bij Nieuwekralen. 

Licht gebogen buizen voor halskettingen en armbanden shop je eenvoudig in onze kralenwebshop. Metalen buisjes staan ook bekend als buisjes kralen.


Metalen buisjes kopen

Metalen buisjes kopen? Bij ons vind en koop je originele en leuke metalen buisjes. Direct uit voorraad leverbaar, betaal veilig en snel online. Van rvs kralen onderdelen bedeltjes tot stalen buisjes. RVS Kralen/Buisjes in veel kleuren en vormen.

Ook leuk om te combineren met ketting, leren veters, PVC koord en kunststof kralen.


Zwart rijgkoord van PVC met gouden buisjes kralen en ketting van eloxaal
 

Zilveren buisjes met kunststof kralen en pvc rubber look rijgkoord.

Zilveren buisjes met zilveren kunststof kralen en pvc rubber look rijgkoord

MET WELKE BUISJES KRALEN WIL JIJ ZELF SIERADEN MAKEN?

Het effect van buisjes kralen geven een speciaal effect aan je sieraden ontwerp. Net dat extraatje aan je design als je zelf sieraden aan het maken bent. Weet jij al wat zou jij met deze kralen zou ontwerpen? Oorbellen? Halsketting? Of toch armbandjes?

Op zoek naar kralen die je goed kan gebruiken voor je sieraden ontwerpen voor de feestdagen of een speciale gelegenheid dan is dit de perfecte keuze. Bekijk hier alle buisjes kralen in onze collectie voor meer details.

 

 

Terug naar blog