✔ Direct uit voorraad leverbaar ✔ Betrouwbaar ✔ Veilig betalen

Ons team

We zijn met z'n alle druk met van alles en nog wat. Daar hoort natuurlijk ook ontspanning bij. Het maken van sieraden is rustgevend en ontspant. Dit omdat je handen alleen even met kleuren en vormen bezig zijn om iets nieuws en moois te maken voor jezelf of voor een ander. Even weer tot nieuwe heldere inzichten komen. Hoe fijn is dat?

Bij NieuweKralen.nl hebben wij voor jou een compacte kralen collectie meest nieuwe trendy kralen en sieraden onderdelen geselecteerd van juweliers kwaliteit, zodat je makkelijk kan kiezen met welke mooie vormen en kleuren je kan gaan werken. Kies en combineer dit in jouw eigen sieraden en ontwerpen. Elke week weer wat nieuws met leuke nieuwe sieraden inspiratie.

Hoe leuk is het om kralen cadeau te geven? We leggen de lat hoog als het gaat om originaliteit, kwaliteit, meest trendy kralen en Limited Editions en wat je er natuurlijk mee kan maken. We inspireren graag. Ook met Cadeautips voor elke gelegenheid.

Trends zetten in plaats van volgen is ons motto. Originaliteit is wat ons verbind. Wekelijks testen wij vooraf al onze kralen op duurzaamheid, kleur-vastheid, milieuvriendelijk- en houdbaarheid voordat wij ze hier in onze kralenwebshop aanbieden. Natuurlijk zonder te veel te betalen. Het leven is al uitdagend genoeg.

Wij vinden het leuk onze bezoekers creatief uit te dagen. Daarom vind je bij ons alles wat je nodig hebt om elke keer weer simpel nieuwe sieraden, zoals kettingen, armbanden en oorbellen, bijouterie onderdelen, kunst, accessoires en kleding, mooier te maken, verfraaien en ontwerpen.

Kralen die bij jou passen met net dat tikkeltje extra. Het maakt niet uit waar je woont, wat je zoekt, waar je bent of wat je wil investeren. We zijn er voor je.

Bead Lab 

Het team van Nieuwekralen.nl bestaat uit ervaren en jonge professionele ontwerpers die actief zijn in de sieraden-, mode en kunstwereld. Zij hebben elkaar tijdens een Bead Lab in Amsterdam ontmoet bij, een van de langst bestaande kralengroothandels, van Europa.

Het klikte in een keer. Ze kwamen er achter dat ze dezelfde visie te delen en deze uit te dragen om alleen nieuwe trends te blijven zetten in plaats van te volgen geïnspireerd door oud en nieuw. De randen van grenzen blijven opzoeken, verleggen, en die dan weer te ontstijgen om verder te leven en inspireren.

Tijdens deze Bead Lab besloten zij hun kleur-, materiaalkennis, visie en ervaring te delen en een speciale kralen webshop te maken om kralen liefhebbers te inspireren en assisteren met het kiezen van originele trendy nieuwe kralen en bijouterie onderdelen.

Samen staan zij achter NIEUWEKRALEN.NL zodat iedereen, ook kralen voor kinderen, volwassenen en particulieren, kunnen werken met de beste kwaliteit duurzame kralen. Met het compacte, afwisselende online assortiment willen zij makers stimuleren weer nieuwe sieraden ontwerpen te bedenken, ontdekken en daar van te laten genieten en het te delen. De kralen collecties worden altijd afgestemd op de laatste en aankomende trends.

Wij bieden onze klanten de beste materialen, online service en prijzen. Dit is mogelijk door onze ervaringen en passie voor dit vak. 


ons team nieuwekralen.nl

  • ERVAREN TEAM

Met de kraal en zijn verhaal combineert NieuweKralen.nl +/-85 jaar vakkennis, met de huidige kennis van ervaren en jonge sieradenmakers, mode ontwerpers en kunstenaars vloggers en bloggers. We komen altijd weer met nieuwe ideeën. Elkaar versterken omdat het leuk is! Ontdek jouw nieuwe kralen en bijouterie onderdelen bij NieuweKralen.nl | voor nieuwe designs. 

 

  • DUBBEL GETESTE COLLECTIES EN VERZEKERDE KWALITEIT

Alle artikelen voldoen aan de hoogste Europese en internationale milieu- en productie- standaarden. Er worden alleen officieel gecertificeerde artikelen, die verantwoord, duurzaam en milieuvriendelijk zijn geproduceerd, aangeboden.

 

  • KRALEN SPECIALISTEN

Samen met jou kiezen we de meest trendy selecties om te voorzien in al je design behoeften. We luisteren graag naar jouw visies om verder samen te groeien.

Ervaren en startende ontwerpers in de sieraden-, mode-branche en kunstwereld, allen met verschillende sterke disciplines, stellen de beste kralen combinaties voor je samen voor de aankomende nieuwste sieraden trends.

 

  • CONCURRENDE PRIJZEN

Je ontvangt artikelen van de beste kwaliteit tegen de beste prijzen. 

Nieuwekralen is voor sieradenmakers en ontwerpers met ervaring die op zoek zijn naar betrouwbare goede materialen en dus vooral kwaliteit en duurzaamheid waarderen en het belangrijk vinden dit in hun ontwerpen te gebruiken. Zodat luxe en leuke handgemaakte sieraden ontwerpen stralen zoals jij het wil.

Tip voor beginners: Begin je net met het maken van sieraden? Kies alleen wat je zelf echt mooi vind en goed past bij jezelf of waar je het voor gaat maken. Start klein en koop maximaal 9 à 10 verschillende artikelen. Zo hou je alles overzichtelijk, compact en gefocussed. Welke sieraden ga jij zelf maken vandaag en met nieuwe kralen? Veel ontwerp plezier!

    Nieuwe kralen logo