✔ Direct uit voorraad leverbaar ✔ Betrouwbaar ✔ Veilig betalen

Ons team

Nieuwekralen is een kralenwebshop die deel uitmaakt van de kralengroothandel Glaser in Amstelveen – Groot-Amsterdam. Onze groothandel heeft meer dan 85 jaren ervaring in de kralen en bijouterie onderdelen branche en heeft een grote verzameling van kwalitatief hoogwaardige kralen voor zowel professionele sieradenontwerpers als kralenliefhebbers.

Door de toenemende vraag van particuliere kralenliefhebbers om losse kralen en sieraden-onderdelen te kopen, hebben wij deze website NieuwKralen.nl gestart voor iedereen zonder KvK inschrijving die het fijn en leuk vindt om nieuwe sieraden, kunst objecten en embroidery ontwerpen te maken.

Onze online kralenwinkel biedt een ruime collectie aan losse kralen en bijouterie onderdelen van verschillende materialen, in meerdere maten, vormen en kleuren.

Ben je wel in het bezit van een geldige KVK-inschrijving en BTW-nummer, dan ben je van harte welkom in onze kralengroothandel www.glaser.nl.

Onze NieuweKralen-collectie is perfect voor het maken van originele sieraden zoals oorbellen, armbanden en kettingen en is afgestemd op de laatste modekleuren en trends, met inspiratie voor jong en oud.Onze klantenservice staat altijd klaar om al je vragen te beantwoorden en te helpen bij het vinden van de perfecte kralen en sieraad onderdelen.

We willen dat je 100% tevreden bent met je aankoop en het is ons doel dat iedereen de mogelijkheid moet hebben om creatief te blijven en zijn daarom voortdurend op zoek naar nieuwe losse kralen, bedels en de beste technische sieraden onderdelen om aan ons assortiment toe te voegen.

Wij zijn trots op onze, kwaliteit, kralen en service en hopen je via onze kralenwebshop te inspireren.

Met creatieve groeten,
Team NieuweKralen.nl

 

ons team nieuwekralen.nl

  • ERVAREN TEAM

Met de kraal en zijn verhaal combineert NieuweKralen.nl +/-85 jaar vakkennis, met de huidige kennis van ervaren en jonge sieradenmakers, mode ontwerpers en kunstenaars vloggers en bloggers. We komen altijd weer met nieuwe ideeën. Elkaar versterken omdat het leuk is!

Ontdek jouw nieuwe kralen en bijouterie onderdelen bij NieuweKralen.nl | voor nieuwe designs. 

  • DUBBEL GETESTE COLLECTIES EN VERZEKERDE KWALITEIT

Alle artikelen voldoen aan de hoogste Europese en internationale milieu- en productie- standaarden. Er worden alleen officieel gecertificeerde artikelen, die verantwoord, duurzaam en milieuvriendelijk zijn geproduceerd, aangeboden. 

  • KRALEN SPECIALISTEN

Samen met jou kiezen we de meest trendy selecties om te voorzien in al je design behoeften. We luisteren graag naar jouw visies om verder samen te groeien.

Ervaren en startende ontwerpers in de sieraden-, mode-branche en kunstwereld, allen met verschillende sterke disciplines, stellen de beste kralen combinaties voor je samen voor de aankomende nieuwste sieraden trends.

  • CONCURRENDE PRIJZEN

Je ontvangt artikelen van de beste kwaliteit tegen de beste prijzen. 

Nieuwekralen is voor sieradenmakers en ontwerpers met ervaring die op zoek zijn naar betrouwbare goede materialen en dus vooral kwaliteit en duurzaamheid waarderen en het belangrijk vinden dit in hun ontwerpen te gebruiken. Zodat luxe en leuke handgemaakte sieraden ontwerpen stralen zoals jij het wil.

Tip voor sieraden maken voor beginners: Begin je net met het maken van sieraden? Dan is ons advies je keuze klein te houden en alleen wat je zelf echt mooi vind en goed past bij jezelf. Start klein en koop maximaal 9 à 10 verschillende artikelen. Zo hou je alles overzichtelijk en compact. Welke nieuwe sieraden ga jij zelf maken vandaag en met welke nieuwe kralen? Veel ontwerp plezier!

    Nieuwe kralen logo