Inspiratie glaskralen met een twist

Unieke glaskralen met een twist

Deze rechthoekige glaskralen met een lichte twist zijn tweekleurig en ideaal voor het maken van sieraden, zoals armbanden, kettingen en oorbellen.

Elke kraal heeft een uniek patroon dankzij de twist-draai techniek die is gebruikt bij het handmatig maken van de kralen. Ter inspiratie hebben wij van deze prachtige kralen een ketting gemaakt. Hier hebben wij alle kleuren gebruikt, waardoor je een prachtig kleurpallet krijgt.

 

Inspiratie ketting glaskralen met een twist   

De kralen hebben mooie afgeronde kanten, zijn ongeveer 15mm x 13mm en hebben een dikte van 7mm. Het rijggaatje is geschikt voor rijgdraad van maximaal 1mm dik. Je kan bijvoorbeeld staaldraad, nylondraad of elastiek gebruiken. Tussen de kralen hebben wij een gouden knijpkraal gebruikt als spacer bead. 

Je kan deze kralen ook bijvoorbeeld als hanger, bedel gebruiken in je sieraden. Hieronder zie je een voorbeeld:

Inspiratie glaskralen met een twist als hanger, bedel

Inspiratie glaskralen met een twist als hanger, bedel  

Deze unieke kralen met een twist zijn ook prachtig te combineren met andere soorten kralen. Als voorbeeld hebben wij een armband geregen op elastiek in combinatie met glasparels en kunststofkralen:

Inspiratie armbanden glaskralen met een twist

Sieraden inspiratie is nooit ver weg als het gaat om het maken van nieuwe sieraden designs met deze glaskralen met een twist. Ze zijn ook geweldig om in oorbellen te verwerken:

Inspiratie oorbellen glaskralen met een twist

Veel plezier met het maken van je unieke sieraden! 

Terug naar blog