Zelf trendy oorbellen maken

Zelf trendy oorbellen maken

Zelf trendy oorbellen maken is leuk en best makkelijk. Door zelf sieraden, zoals armbanden, oorbellen, ringen of kettingen te maken, heb je gelijk een sieraad dat past bij jouw stijl, en ook één die precies op maat is. Daarom geven we je een aantal praktische tips en inspiratie om zelf sieraden te maken.

In deze sieraden inspiratie blog richten we ons op trendy oorbellen en de basismaterialen die je daar voor kunt gebruiken. Je hebt voor deze trendy oorbellen de hieronderstaande artikelen nodig:

Ovale houten kralen, gouden nietstiften van 38mm lang en een draaddikte van 0.8mm, vergulde oorhaakjes en kapjes die binnenkort beschikbaar in onze kralen winkel online.

Hieronder kan je sommige houten kralen en sieraden onderdelen direct in je winkelmandje plaatsen:

 

 

 

 

-

-

 

Wat heb je nodig om zelf sieraden te maken?

Om nog even terug te komen op de vraag "Wat heb je nodig om zelf sieraden te maken?", hangt af van welke sieraden jij leuk vindt om zelf te maken. Voor de een is het oorbellen maken de oplossing en voor de ander kan is het armbanden en kettingen maken met kralen die je mooi vindt. Een combinatie van oorbellen met armbanden en kettingen is natuurlijk ook mogelijk. Hiermee kan je vormen en kleuren teruglaten komen in verschillende sieraden ontwerpen. In deze sieraden maken inspiratie blog gaat het over simpel zelf oorbellen maken. Een kleine sieraden maken set op je computer of telefoon scherm waar je zelfs je eigen kleuren kan combineren.Voor nu hebben we met deze duurzame houten kralen simpele trendy oorbellen gemaakt om jou te inspireren nieuwe sieraden te maken. Er zijn daarom meer kleuren beschikbaar van de houten kralen ovaal en de metalen sieraden onderdelen.

Hoe beginnen met sieraden maken?

Met de vraag "Hoe beginnen met sieraden maken?" is het vaak handig om met een simpel ontwerp te beginnen. Zo leer je hoe je met kralen, kapjes, kettelstiften, ringetjes en sieraden tangen kan werken.

Hoe maak ik zelf oorbellen?

Bij de vraag "Hoe maak ik zelf oorbellen?" is het belangrijk om voor jezelf te ontdekken welke sieraden stijl jij leuk vindt. Ben je een trendsetter of vind je sieraden namaken gewoon leuk. Hou je van verschillende soorten kralen door elkaar, of hou het liever bij een soort? Als je van houten kralen houdt, dan zijn dit hele leuke kralen om zelf trendy oorbellen mee te maken. 

Inspiratie sieraden maken blog van Nieuwekralen.nl

Deze inspiratie sieraden maken blog post van NieuweKralen.nl lijkt bijna op een zelf sieraden maken pakket voor volwassenen op een computer of telefoonscherm maar je kan in onze kralenwinkel online juist de kleuren uitzoeken die je zelf mooi vindt. Kralen sieraden maken brengt gewoon ontspanning en je kan je er zelf of anderen heel blij mee maken. 

Straks ben je zo goed in het maken van deze trendy oorbellen sieraden dat je straks misschien zelfs wel een "sieraden maken workshop" kan gaan organiseren. Ontwerp tip: Je kan onderaan of tussen deze houten kralen ook bedels plaatsen of hangen voor een ander effect. Ben je ready om sieraden te gaan maken, action! Veel plezier met het maken en we zijn benieuwd wat jij straks hebt ontworpen.

Terug naar blog